Rekonstrukcija parohijske crkve svetoga Nikole u Karlovcu : diplomski rad - Švinger, Martina (Zagreb : Martina Švinger, 2012)
Sažetak : str. 56
Prilozi/karte
Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za povijest umjetnosti
Popis ilustracija - Popis kratica - Popispriloga - Bibliografija
Keywords: zaštita kulturne baštine; Karlovac - parohijska crkva Sv. Nikole; parohijska crkva