O arhitekturi hrama Sv. Save u Kosovskoj Mitrovici : [poseban otisak] = On the architecture of St. Sava in Kosovska Mitrovica - Kadijević, Aleksandar (Beograd, 2005)
Summary
Poseban otisak : Kosovsko-metodijski zbornik 3 = Recueil de Kosovo et Metohija 3
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Kosovo - sakralna arhitektura; Sv. Sava u Kosovskoj Mitrovici