Izgradnja Splita između svjetskih ratova - Piplović, Stanko (Split : Društvo arhitekata Splita ; Društvo prijatelja kulturne baštine, 2008)
Summary
Bibliogafija - Kazalo
Keywords: Split, izgradnja grada; međuraće