Kinematografie zapomnění : počátky normalizace ve Filmovém studiu Barrandov (1968–1973) - Hulík, Štěpán (Šťastné zítřky ;, 2011)
Kniha Kinematografie zapomnění je pokusem o zachycení přelomového období konce reformního procesu roku 1968 a počátku normalizace v jedné z oblastí československé kultury, v kinematografii. Změny nastalé po srpnu 1968 v československém filmu líčí na proměnách jediného místa – Filmového studia Barrandov.