Novosadske drvorezbarske radionice u 18. veku - Kulić, Branka (Galerija Matice srpske, 2007)
Woodcarving workshops in Novi Sad in18th century = Die Holzschnitzereiwerkstaetten in Novi Sad im18. Jahrhundert