Srpske ikone na staklu - Škorić, Dušan (Izd. kuća Draganić ; Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture Vojvodine, 2004)
Zusammenfassung : Serbische Hinterglasikonen : str.97-101 / prevela Rozemari Đukić