Velika Gospa pres de Bale (Istrie) : recherches archéologiques franco-croates a Bale. Vol. 1 - Jurković, Miljenko; Caillet, Jean-Pierre (Zagreb ; Motovun : University of Zagreb - International research for late antiquity and the middle ages, 2007)
Sažetak
Bilješke uz tekst
Keywords: Istra; crkvena arhitektura; starohrvatska arhitektura; rani srednji vijek; arhitektonska plastika; crkvena skulptura; arheološka istraživanja