Filozofija i kršćanstvo - Rabar, Josip Sanko (Zagreb : Hrvatsko filozofsko društvo, 2009)
Zusammenfassung
Autorova slika i bilješka o njemu na omotu
Bilješka o tekstovima: str. 165; bibliografija uz svako poglavlje.
Bibliografske i druge bilješke uz tekst.
Kazalo