Kulturni pesimizam u tradiciji filozofije povijesti - Tafra, Alen (Zagreb : Hrvatsko filozofsko društvo, 2008)
Summary.
Bibliografija: str. 303-309 i uz tekst.
Kazalo
Keywords: kultura -- filozofski gledište; kulturni pesimizam -- studije; moderna -- filozofsko gledište; nihilizam