Filozofske rasprave - Perović, Milenko A. (Zagreb : Hrvatsko filozofsko društvo, 2011)
Zusammenfassung.
Bilješka o tekstovima: str. 299.
Slika autora i bilješka o njemu na unut. str. omota.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Kazalo.