Barokno slikarstvo u sjevernojadranskoj Hrvatskoj, Sv.1 : slikari, radionice i utjecaji : doktorski rad = Baroque painting in North Croatian littoral : painters, workshops and influences : doctoral thesis, Vol. 1 - Bralić, Višnja (Višnja Bralić, 2012)
Sažetak = Summary (na prelim. str.)