Iz starog i novog Zagreba VII - Ivić, Vinko (Zagreb : Muzej grada Zagreba, 1996)
Summary - Zusammenfassung
Nakl. 1500 primj.
Zastupljeni autori: Zoran Gregl, Lovorka Čoralić, Franjo Buntak, Tatjana Puškadija-Ribkin, Zvonimir Vrkljan, Marijan Kadi, Đurđica Cvitanović, Vjeročka Rukavina, Dubravka Franković, Agneza Szabo, Ana Adamec, Boris Puhlovski, Željka Kolveshi, Slavko Šterk
Bibliografske napomene uz tekst
Keywords: Zagreb - kulturna povijest; Maksimir; Gaj, Ljudevit; zrakoplovstvo; Tkalčić, Ivan Krstitelj; Domovinski rat; Frangeš Mihanović, Antun; knjigoveže; knjižari; glazbeni automati; Gerersdorfer, Ivan