Neolitska plastika na području između Save i Jadranskog mora : diplomski rad - Janoši, Jasna (Zagreb : J. Janoši, 1977)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Odsjek za arheologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu
Bibliografija: list [80]
Keywords: prapovijesna umjetnost; neolitik; antropomorfna plastika; terakote; vinčanska kultura; danilska kultura