Dijaloški karakter umjetničkog djela : doktorski rad - Dodlek, Ivan (Zagreb : I.Dodlek, 2012)
Summary
Str.211-218: Bibliografija
Keywords: umjetničko djelo; filozofija dijaloga; Buber, M; hermeneutika; Gadamer, H.G.; Jauss, H.R.; istina umjetničkog djela