Krapinski pračovjek i evolucija hominida : zbornik predavanja održanih na znanstvenom skupu "Krapinski pračovjek i evolucija hominida" u Krapini, dne 17. rujna 1976 - Malez, Mirko (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1978)
Sažeci
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Tekstovi na više jezika
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: evolucija; razvoj čovjeka; neandertalci; darvinizam; kanibalizam; paleoklimatologija; Gorjanović-Kramberger, Dragutin