Javne palače u Dalmaciji u vrijeme mletačke uprave : doktorski rad = Public palaces in Dalmatia during the Venetian rule : doctoral thesis - Majer Jurišić, Krasanka; Grujić, Nada; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2012)
Sažetak=Summary
Podaci o mentoru (na prelim. str. ) - Popis ključnih riječi - Slikovni prilozi : str. 340 - 414 - Prijepisi arhivskih dokumenata (u Pilozima : str. 239-318)
Bibliografske bilješke uz tekst - Prilozi : Korištene literatura i pisani izvori
Bibliografija: listovi 319-339.
Keywords: Dalmacija; javne palače; upravna arhitektuta; Mletačka Republika; Dalmacija (Hrvatska); komunalna palača; viječnica; loža; kneževa palača; doktorska disertacija