Javni kultovi ikona u Dalmaciji : doktorski rad. [1. sv.] - Demori Staničić, Zoraida; Fisković, Igor; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2012)
Sažetak /Summary (prelim. str.)
Katalog u drugom svesku
Popis ključnih riječi /Key words - Literatura - Kazala
Bibliografija: listovi 284-304.
Keywords: Dalmacija (Hrvatska); ikone, javni kultovi ; teologija ; tipologija ; značenje ; -- oltari -- štovanje; Bogorodica s Djetetom ; -- sv. Spiridon; srebreni pokrov ; -- zavjetni darovi; procesije; bratovštine; doktorska disertacija