Osídlení kulturi s lineární keramikou v Kosoři, okr. Praha-západ = Linear pottery culture settlement at Kosoř, Prague-West Disctrict - Lička, Milan; Gregerová, Miroslava (Prag : Narodni Muzeum, 2011)
Summary
Bibliografija: str. 120-127
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; arheološki nalazi; prapovijesna naselja; linearno-trakasta keramika; kamena industrija; datiranje