Gala - Gljev : župa svih svetih u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji - Tomašević, Luka (Split : Franjevačka provincija Presvetoga Otkupitelja ; Gala : Župski ured Svih Svetih, 2010)
Summary
Keywords: župe; crkve; crkvena povijest; Splitsko-makarska nadbiskupija