Zbornik radova Muzeja rudarstva i metalurgije u Boru. Knj. 1 - Jovanović, Borislav; Tasić, Nikola; Muzej rudarstva i metalurgije (Bor) (Bor : Muzej rudarstva i metalurgije, 1980)
Summaries
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: muzejske publikacije; rudarstvo; metalurgija; eneolitik; Rudna Glava