Opaiţe greco-romane de bronz din România - Simion, Gavrilă (Cluj-Napoca : Editura Nereamia Napocae, 2003)
Résumé: Les lampes romaines en bronze et la question de leur origine
Na vrhu nasl. str.: Volum publicat cu sprijinul Consiliului Judetean Tulcea
Bibliografija: str. 31-33
Keywords: antičke svjetiljke; brončane svjetiljke; antička bronca; Rumunjska - arheološki nalazi