Das Postkranialskelett der Wild- und Hauskatze : (Felis silvestris und F. lybica F. catus) - Kratochvíl, Zdeněk (Praha : Academia, 1976)
Summary
Rezjume
Bibliografija: str. 26-27
Keywords: arheozoologija; osteologija; životinjske kosti; mačke