Oltenia romana - Tudor, Dumitru (Bucureşti : Editura Ştiintifica, 1958)
Rezjume
Résumé
Zusammenfassung
Str. 377-432: Supplementum epigraphicum
Bibliografija: str. 374-376
Kazalo
Keywords: Rumunjska; Oltenija; rimske provincije; provincija Dacija; limes; epigrafija