Cercetǎri arheologice : pe vatra orașului Deva - Mărghitan, Liviu (Deva : Comitetul pentru culturǎ și artǎ al județului Hunedoara ; Muzeul județean Hunedoara-Deva, 1971)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja