Asezarea fortificată din perioada tîrzie a bronzului de la Sighetul Marmaţiei - Horedt, Kurt (Baia Mare : Muzeul regional Maramures, 1966)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; brončano doba