Pohřebiště v Ducovém. B.: Metrická data a jejich stručná analýza - Hanáková, Hana; Stloukal, Milan; Sekáčová, Anna (Praha : Narodni Muzeum, 1984)
Zusammenfassung
Skripta za internu upotrebu
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; groblja