Południowa strefa kultury lużyckiej i powiazania tej kultury z południem = Südzone der Lausitzer Kultur und die Verbindungen dieser Kultur mit dem Süden : materialy z konferencji, która odbyla sie w Krakowie, Nowej Hucie i Nowym Saczu w dniach 11 do 14.4.1978 r. - Gedl, Marek (Kraków : Przemyśl, 1982)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: lužička kultura