Skarby brazowe z epoki wspólnoty pierwotnej (IV i V okres epoki brazowej) w Wielkopolsce - Szafrański, Włodzimierz (Warszawa : Wrocław : Zaklad imienia ossolińskich - wydawnictwo, 1955)
Rezjume
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; brončano doba