Centrum i zaplecze we wczesnośredniowiecznej Europie środkowej - Moździoch, Sławomir (Wrocław : Wydawnictwo Werk, 1999)
Zusammenfassungen
Zbornik radova
Tekstovi na polj. ili njem. jeziku
Na vrhu nasl. str.: Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk, Oddział we Wrocławiu
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: centralna Europa; arheološka nalazišta; srednji vijek; kongresi