Symposium o váze lidského organismu = Symposium on the weight of human organism - Vlček, Emanuel (Praha : Národní muzeum, 1971)
Summaries
Na vrhu nasl. str.: Antropologické oddělení Národního muzea v Praze
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: antropološka analiza; osteologija