Průvodce historickou expozicí Národního Muzea - Burian, Jiří; Vondruška, Vlastimil; Národní muzeum (Praha) (Praha : Národní muzeum, 1987)
Sažeci na više jezika
Katalog muzejske zbirke
Keywords: muzejske zbirke; češka povijest; Národní muzeum (Praha)