Repertoriul arheologic al judeţului Iaşi - Chirica, Vasile; Tanasachi, Marcel (Iaşi : Institul de istorie şi arheologie, 1984)
Résumé
Na poleđini nasl. str.: Répertoire archéologique du département de Iaşi
Kazalo
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; okrug Cluj