Graditeljska baština Hermana Celjskog i njezini odrazi u 15. stoljeću u zapadnoj Slavoniji : doktorski rad = Architectural heritage Herman from Cilli's and their reflections in the 15th century in the western Slavonia : doctoral thesis - Balog, Zdenko (Zagreb : Zdenko Balog, 2012)
Kratki sažetak = Summary
Str. 8: Popis ključnih riječi : - Korištena literatura - Popis grafičkih priloga
Keywords: Štajerska, donja (Slovenija); Slavonija, zapadna (Hrvatska); Lepoglava; Ptujska Gora; Pleterje; Herman Celjski, baština i utjecaji; majstorske radionice; arhitektura i arh. plastika; Petar Parler; Bečka katedrala; Praška katedrala; 15. st; gotika