Výstava Karel Svolinský a kniha : uspořádaná Národním muzeem v Praze v slavnostním sále Muzea knihy ve státním zámku ve Ždáře nad Sázavou : výstava byla zahájena 22. července 1962 - Svolinský, Karel 1896-1986; Kneidl, Pravoslav (Praha : Národní muzeum, 1962)
Rezjume
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Keywords: Svolinský, Karel (1896-1986); izložbe; ilustracije