Pohřebiště kolem bývalého kostela svatého Benedikta v Praze - Hanáková, Hana; Stloukal, Milan (Praha : Narodni muzeum, 1988)
Zusammenfassung
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Prag; groblja; antropološka analiza; srednji vijek