Velkomoravské řemeslo : materiály z výzkumu AU ČSAV v Mikulčicích - Klanica, Zdeněk (Liberec : Severočeské muzeum, 1972)
Rezjume
Zusammenfassung
Bibliografija: str. [33]
Keywords: Velika Moravska; arheološka istraživanja; Mikulčice; Slaveni; naušnice