Staroslovanské pohřebiště v Josefově : antropologický rozbor - Hanáková, Hana; Stloukal, Milan (Praha : Academia, 1966)
Zusammenfassung
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; groblja; staroslavensko groblje; antropološka analiza; srednji vijek