Studia osadnicze nad neolitem wyżyn lessowych - Kruk, Janusz (Wrocław (etc.) : Zakład Narodowy Im. Ossolińskich, 1973)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Polska akademia nauk, Instytut historii kultury materialnej
Bibliografija: str. 226-243 i uz tekst
Keywords: Poljska; prapovijesna naselja; prapovijesne kulture; neolitik