Nalazi sa podmorskog arheološkog istraživanja Ortople : diplomski rad - Stojević, Iva (Zagreb : I. Stojević, 2011)
Summary
Spiralni uvez
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju
Bibliografija: listovi 42-48 i uz tekst
Keywords: podmorska arheologija; antičko naselje; antička luka; Ortopla; provincija Dalmacija; rimska keramika