Javni kultovi ikona u Dalmaciji : doktorski rad. [2. sv.], Katalog - Demori Staničić, Zoraida; Fisković, Igor; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2012)
Sažetak /Summary (prelim. str.)
Popis ključnih riječi /Key words - Literatura
Keywords: Dalmacija (Hrvatska); ikone -- oltari -- štovanje; Bogorodica s djetetom -- sv. Spiridon; srebreni pokrov -- zavjetni darovi; procesije; bratovštine; doktorska disertacija