Bioetika i medicina : odnos lekar-pacijent u paradigmi integrativne bioetike - Radenović, Sandra (Novi Sad : Akademska knjiga, 2012)
Summary
Literatura: str. 277-288.
Bibliografske i druge bilješke uz tekst.
Kazalo
Keywords: bioetika