Prenesena značenja leksema koji označavaju tjelesni položaj u engleskom, hrvatskom i njemačkom jeziku : doktorska radnja - Vidaković Erdeljić, Dubravka (Osijek : D. Vidaković Erdeljić, 2012)
Sažetak na hrv. i na eng. jeziku
Bibliografija: str. 169-179.
Keywords: glagoli tjelesnog položaja; prenesena značenja; polisemija; konceptualna metafora i metonimija; gramatikalizacija