Novi mediji u nastavi likovne umjetnosti : diplomski rad - Milovac, Petra (Zagreb : Petra Milovac, 2012)
Sažetak/Abstract
Popis ilustracija - Literatura - Internetski izvori
Keywords: novi mediji u nastavi; nastava lik. umjetnosti; likovna umjetnost - nastava