Djelotvornost ilustracije u rječniku : slikovni rječnici - mogućnosti i ograničenja : doktorski rad - Brbora, Sanja (Zagreb : S. Brbora, 2012)
Sažetak ; Summary
Prilozi.
Na vrhu nasl. str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na spo. nasl. str. : The effectiveness of illustration in dictionaries : pictorial dictionaries - possibilities and limitations: doctoral thesis
Bibliografija: str. 185-192.
Keywords: doktorska disertacija; slikovni rječnici -- rječnik - ilustracije; kulturno označene riječi -- usvajanje leksika -- engleski jezik