Većinski i manjinski jezici u Europskoj Uniji : doktorski rad - Granić, Jagoda; Pupovac, Milorad (Zagreb : J. Granić, 2012)
Sažetak na hrv. i na eng. jeziku
Na vrhu nasl. str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na spor. nasl. str. : Majority and minority languages in the European Union.
Bibliografija: str. 316-317.
Keywords: doktorska disertacija; manjinski jezici - Europska Unija; većinski jezici - Eurospka Unija; sociolingvistika -- multilingvizam -- jezična politika; Europska Unija -- multikulturalnost -- jezični identitet