Képek Mohács történetéböl : vezetö a mohácsi Kanizsai Dorttya Múzeum állandó kiállításához - Bándi, Gábor (Pecs : Janus Pannonius Muzeum, 1966)
Zusammenfassung
Sažetak na hrv. jeziku
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 44
Keywords: Mađarska - povijest; Mohač; povijest grada; muzejske publikacije