A Zsolnay kerámia : vezetö a JPM állandó kiállításához - Mattyasovszky Zsolnay, Margit; Hárs, Éva (Pecs : Janus Pannonius Muzeum, 1966)
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Keywords: keramika; porculan; izložbe; muzejske zbirke