Arhitektura samostana isusovačkog i pavlinskog reda u 17. i 18. stoljeću u Hrvatskoj na odabranim primjerima : (Kolegij u Zagrebu, Kolegij u Rijeci, Samostan Blažene Djevice Marije u Lepoglavi i samostan u Sv. Petru u Šumi) : diplomski rad - Kurilić, Vesna (Zagreb : Vesna Kurilić, 2012)
Sažetak
Bibliografske bilješke uz tekst - Izvori - Izvori slikovnih priloga - Slikovni prilozi
Keywords: Hrvatska - arhitektura isusovaca i pavlina -- Zagreb -- Rijeka -- Lepoglava -- Sv. Petar u Šumi; isusovci - samostanska arhitektura; pavlini - samostanska arhitektura; samostani; 17. st; 18. st