Miskolc : város történeti - orvosi helyrajza - Benkő, Samuel; Szabadfalvi, József (Miskolc : Herman Otto Museum, 1976)
Zusammenfassung
Résumée
Orig. izd.: Topographia oppidi Miskoltz historico-medica, 1782
Str. 63-84: Benkő Samuel Topográfiája / Szabadfalvi, József
Bilješke: str. 85-86
Kazalo
Keywords: Mađarska - povijest; gradovi; povijesna topografija