Srednjovjekovno groblje i naselje Đakovo - Župna crkva - Filipec, Krešimir (Zagreb : Odsjek za arheologiju Filozofskog fakulteta, 2012)
Summary
Bibliografija: str. 250-263 i uz tekst
Keywords: srednji vijek; arheološka nalazišta; groblja; grobni nalazi; nakit; ranosrednjovjekovna groblja; sjeverna Hrvatska